Skip to content

VVS timeløn

Søg efter et VVS job nemt og hurtigt her

Vil du gerne arbejde som VVS’er, men ønsker du først at få et indblik i, hvad du kan tjene? Har du allerede et job som VVS’er, men vil du være sikker på, at du får nok i løn? I begge tilfælde er det en god idé at undersøge, hvordan timelønnen ser ud.

Her er det vigtigt at nævne, at der ikke findes én VVS timeløn, der går igen hos alle firmaer. Tværtimod er det faktisk noget, der varierer en del fra firma til firma. Af denne grund kan du komme ud for, at det ene firma giver en noget højere timeløn VVS, end det andet gør.

Hvad er den gennemsnitlige timeløn for en VVS’er?

Ifølge Blik- og Rørarbejderforbundet lød den gennemsnitlige timeløn for VVS’ere i 2022 på 223,76 kr i timen. Her er der tale om en gennemsnitlig løn for hele landet. Derfor vil du som VVS’er kunne forvente, at din timeløn lander i dette leje.

Når det er sagt, så er det ikke ensbetydende med, at en timeløn VVS mand ikke kan være højere. Det kan den nemlig sagtens. På den anden side er der også steder, hvor du får en lavere timeløn VVS arbejde. Netop derfor er det vigtigt at sikre, at man ikke bliver underbetalt.

Få en højere timeløn som selvstændig VVS’er

Som selvstændig VVS’er er det i bund og grund dig selv, der bestemmer din timeløn. Her handler det nemlig om at give kunderne en pris, som sikrer en god timeløn. Dog er det ikke altid, at VVS priser timeløn opgives. Derimod er det normalt at give en fast pris for en hel opgave.

Skal du give en fast pris på en opgave, bør du derfor regne ud, hvor lang tid det tager at udføre. På den måde kan du fastsætte en timepris og dernæst give en samlet pris.

Er du ansat, er det naturligvis også muligt at forhandle dig til en højere løn, hvilket især vil være tilfældet, hvis du har særlige certificeringer eller specialer.