Skip to content

VVS energispecialist løn

Søg efter et VVS job nemt og hurtigt her

Ønsker du at arbejde som VVS’er, er det nødvendigt at finde ud af, hvilken gren af faget du vil arbejde med. Det kan f.eks. være, at du gerne vil være energispecialist. Hvis du leger med tanken om dette, vil du sandsynligvis gerne have en idé om lønniveauet.

Det kan også være, at du allerede har et job som VVS-energispecialist, men blot vil sikre, at du ikke bliver underbetalt. I et sådant tilfælde er det også en god idé at undersøge nærmere, hvordan det ser ud med lønnen andre steder.

Hvad tjener en VVS-energispecialist?

Det er meget vigtigt at slå fast, at det ikke er muligt at give et konkret svar på dette. Grunden til dette er, at det er noget, der svinger rigtig meget fra firma til firma. Dog kan man forvente, at en VVS-energispecialist har en årlig løn på mellem 400.000 og 600.000 kr.

Det vil dog i høj grad være din erfaring og dit ansvar, der kommer til at gøre, hvad din VVS energispecialist løn bliver. Derfor kan det heller ikke udelukkes, at den sagtens kan være højere end 600.000 kr. Arbejdes der på akkord, er det f.eks. muligt at tjene mere end dette.

Flere ting spiller ind i forhold til lønnen

Som der er givet udtryk for herover, er det muligt at tjene mange penge som VVS’er, hvis du arbejder på akkord. Det gør sig naturligvis også gældende, hvis du er ansat som energispecialist. I et sådant tilfælde er det ikke umuligt at opnå en løn på mellem 60.000 og 70.000 kr. om måneden

Mange steder er det antallet af arbejdstimer, der kommer til at gøre din VVS-energispecialist løn. Arbejder du 60 timer i ugen, er der derfor flere penge at tjene, end hvis du arbejder 37 timer. Dette er også medvirkende til, at det er svært at svare konkret på, hvad du kan tjene.