Skip to content

VVS montør job

Søg efter et VVS job nemt og hurtigt her

Der er brug for VVS-montører i hele landet. Har du et ønske om at finde et nyt job, er der derfor gode muligheder for dette. Overvejer du at tage en uddannelse, så du kan blive VVS-montør, kan du derfor også roligt gøre dette.

Ønsker du at finde et VVS montør job, kan du gribe det an på flere måder. Bl.a. kan du kigge på mulighederne her på siden. Hertil er det også muligt at bruge både jobportaler og sociale medier. Hvis en VVS montør søges, er det nemlig her, firmaerne vil slå deres stillinger op.

Hvordan får jeg job som VVS-montør?

Først og fremmest er det et krav, at du har styr på din uddannelse. Hvis du ikke har en relevant uddannelse, er det ikke muligt at få et job som VVS’er. Dernæst får du dit job, som det er tilfældet for alle andre jobs. Du finder et firma, du gerne vil arbejde for, og sender en ansøgning.

Når du skal finde et job, er det meget normalt at søge flere steder. Hvis du vil øge dine chancer, så sæt dig godt ind i, hvad firmaet søger, og lav en specifik ansøgning ud fra dette. Sender du blot den samme ansøgning til alle firmaer, øger du ikke ligefrem dine chancer.

Hvad tjener en VVS montør?

Står du overfor at skulle finde et job som VVS-montør, så kan det være en fordel at kende til den gængse VVS montør løn. På den måde vil du nemt kunne vurdere, om du er blevet tilbudt nok i løn. Er du ikke det, så kan du forsøge at forhandle om lønnen eller finde en anden arbejdsplads.

Der er stor forskel på løn VVS montør fra firma til firma, men ifølge Danmarks Statistik lyder den gennemsnitlige månedsløn på 35.625 kr. for nyuddannede. Her skal du naturligvis være opmærksom på, at dette beløb er inklusive pension, tillæg, værdi af personalegoder mv.